A fügekaktusz leve

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a fügekaktusz levét fel lehet használni az általános egészségi állapot javítására, illetve képes a rák kialakulásának kockázatát is csökkenteni, a súlyos másnaposság tüneteit enyhíteni. A fügekaktuszt kiegészítőként is elérhetjük, de 7-10 közepes kaktuszgyümölcsből egy csésze kaktuszpürét is elő lehet állítani, amiből később egy hígítási folyamat során készítenek ivólevet. Ebben a lében már nincsenek magok és rostok.

fügekaktusz

Rákellenes szer

A kaktuszlé segíthet csökkenteni a rák kockázatát, állítja Da-ming Zou a Nutrition Journalban megjelent tanulmány vezető szerzője. A fügekaktusz a kemoterápia káros hatásait is természetesen úton enyhíti, annak toxicitását csökkenti a szervezetben. A kaktuszlé egy kiváló alternatíva, mivel képes csökkenteni a rákos sejtek növekedését és lassítja a tumorok növekedését, mondja Zou. A kaktusz éppen úgy működik, mint a szintetikus retinoidok.
 

Antioxidáns akció

A kaktuszlé magas antioxidánstartalommal bír, mondja Luisa Tesoriere. Ugyanolyan hatásosnak ítéli meg, mint a C-vitamint, hiszen mindkét anyag hatékonyan képes szembeszállni a szabad gyökökkel és így megvédik a testek a betegségektől. A fügekaktusszal megelőzhetőek a degeneratív és korral járó betegségek, aminek előidézésben az oxidatív stressz fontos szerepet játszik. 
 

Másnaposság megelőzése

A fügekaktusz leve segít megakadályozni vagy legalábbis csökkenteni a másnaposság tüneteit. A kaktuszlé csökkenti a szervezet gyulladásos válaszát és az alkohol okozta mérgezéseket. Az alkoholfogyasztás előtt 5 órával elfogyasztott kaktuszlé képes csökkenteni a macskajaj tüneteit. A gyümölcslé jelentősen csökkenti a három klasszikus másnapossági tünetet: a hányingert, a szájszárazságot és az étvágytalanságot.

 

Fügekaktusz kivonat diétához

Caleido Fügekaktusz +Prebiotikum kapszula 60db

Caleido Fügekaktusz + Prebiotikum kapszula 60db

Az immunrendszer erősítésére és a másnaposság tüneteinek kivédésére. 

Ár: 3725 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!